Prijzen

Het bepalen van de prijs van uw tattoo kan op twee manieren gedaan worden:

Een vaste prijs per ontwerp

De prijs en het formaat van de tattoo worden vooraf besproken tijdens het intakegesprek. Mocht uw tattoo op de dag van uw afspraak toch nog iets groter of kleiner gemaakt moeten worden is dit uiteraard geen probleem. Wij passen dan van te voren en in overleg de prijs aan.

Een dag sessie

Dit is voor klanten die in één keer aan grotere stukken zoals een sleeve, rugstuk of een volledig vol been willen werken. Een dag sessie begint om 11:00 en eindigt om 19:00. We beginnen de dag met een kopje koffie en het aanbrengen van het ontwerp. Wanneer  u tevreden bent beginnen we met tattooeren. Uiteraard pauzeren we een aantal keer in overleg en we verzorgen ’s middags een lunch.

Mocht een volle dag-sessie u te lang lijken, of hebben we simpelweg niet meer zo veel werk nodig om uw kunstwerk af te maken dan zijn er ook halve dag-sessies.

Haal en breng service

Wij weten als geen ander dat het na een hele dag prikken niet fijn is om in de auto te stappen. Daarom brengen wij onze klanten voor een dagsessie graag van en naar Haarlem of Beverwijk station. Zo weten we zeker dat uw tattoo, uw verblijf, maar ook uw thuiskomst in goede handen is.

Vragen?

Kom gezellig langs,

Kromhoutstraat 50C
1976 BM IJmuiden
06 537 118 75
info@inkintoart.nl

of stuur een bericht.