Een afspraak maken

Hoe werkt het maken van een afspraak?

Omdat het ontwerp van uw tattoo persoonlijk is maken wij enkel een afspraak voor een tattoo middels een persoonlijk intakegesprek bij ons in de tattoostudio. Tijdens dit gesprek bespreken wij uitgebreid al uw wensen en de mogelijkheden voor uw persoonlijke ontwerp. Wij maken dan ook enkel custom made ontwerpen, dat wil zeggen dat een tattoo van Ink into Art altijd uniek is en speciaal voor u ontworpen.

Voor het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling. Deze aanbetaling is niet retourneerbaar bij het afzeggen van een afspraak. Dit is gelegen aan het feit dat wij helaas meerdere malen hebben ervaren dat klanten de afspraak niet nakomen en ook niet afzeggen. Dit is voor ons als artiest erg vervelend omdat wij op het laatste moment geen nieuwe klant meer kunnen in plannen. Voor onze klanten is dit tevens erg vervelend omdat de wachtlijsten hierdoor onnodig oplopen.

Mocht u uw afspraak willen verzetten dan is dit uiteraard mogelijk ,echter vragen wij u deze tot maximaal 1 week voor de besproken datum te verzetten.  Indien u de afspraak maximaal 1 week voor de afspraak verzet blijft uw aanbetaling uiteraard (voor de maximale duur van 1 jaar) staan voor uw volgende afspraak.

Vragen?

Kom gezellig langs,

Kromhoutstraat 50C
1976 BM IJmuiden
06 537 118 75
info@inkintoart.nl

of stuur een bericht.